abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2008. október
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

Ha október, akkor Bob Goshen, évszak szerint lehetne „betakarítás” is, lehetne még Halloween, esetleg őszi nátha, bedőlő amerikai bankok, utcára kerülő dolgozók, és Te is tudnád folytatni a sort. Mivel ezek egyikére sincs befolyásod, foglalkozz azzal, amire van. Többen mondják, hogy nem jönnek el egyik - másik összejövetelre, mert tudják, hogy azt akarjuk, hogy üzletet építsenek, őket pedig a termék érdekli. Miért hiszik azt, hogy minket nem érdekel a termék?

Vagy itt egy másik, gyakori felvetés: tegyük fel, szeretnél hálózatot építeni. „Igen, de ebben a városban már annyi ilyen cég van, mindenkit bemutatókra hívnak, és ahol olcsóbb a belépés meg a termék, oda mennek, mert nincs pénz.” Nézzük meg, hogyan működik ez a valóságban. Az emberek ismerik a megbízható, híres márkákat. Amikor közvélemény kutatás alkalmával megkérdezik őket, hogy mit vennének szívesen, pontosan fel tudják sorolni az általuk minőséginek tartott márkákat. Amikor azután vásárlásra kerül a sor, mégsem azt veszik. Vajon miért?...... Biztos az a legfontosabb kritérium, hogy melyik az olcsóbb?
Ne csak olvasd, csináld is!
Van egy város, benne egyetlen étterem. És jönne egy másik étterem is, de hajaj! Annak az egynek nagyon befolyásos a tulajdonosa. Vagy inkább fél? Ez a félelem érzés ugyanis a leggyakoribb a növekvő cégekkel szemben. A leendő másik étterem nem kiszorítósdit akar játszani. Sokkal inkább az étkezési kultúra sokszínűségét részesíti előnyben. Elbeszélget a „nagyhatalmúval”, és nem mint cég, hanem, mint ember. Elmondja, hogy munkahelyeket teremt, jelenléte pedig kínálatot bővít és egy lehetőséget arra, hogy az embereknek legyen miért arra a környékre menni. Ugyanis, ha éttermes vagy, nem akarsz az egyetlen étterem lenni a városban. Az nem jó üzlet. Ha még két - három másik is odajön, - remélhetőleg eltérő kínálattal-, szinergia alakul ki, az emberek észreveszik, hogy van választási lehetőségük. Rájönnek, hogy kialakult egy étteremben bővelkedő környék, szinesedik a paletta, növekszik a kereslet. Szokások kezdenek kialakulni, az éttermek jól mennek. Az új étterem egyszerűen lehetővé tette a réginek, hogy megerősödjön. Felnyitotta a szemét, hogy azzal, hogy akadályokat gördít, a saját fejlődése előtt vágja el az utat. Lemarad. Begyöpösödik, mert azt hiszi, hogy így is jó. Neki elég, a környéknek meg úgy sincs több igénye. Ilyen egyszerű. Eddig volt a mese. (ha idáig elolvastad, hívjál fel)

Tegyük fel, szeretnél virágzó üzletet, ami lehet termékes, vagy hálózatépítéses. Hogyan célszerű elindulni? Mondjuk, Te vagy az új étterem tulajdonosa, aki munkahelyet teremt, aki szinesíti a palettát és szokásokat alakít. Ha nyelvi akadályokba ütközöl, keress egy közös nyelvet, és őket kérd meg fordítani. Meglátod, mekkora ereje van ennek. A legfontosabb azonban, hogy legyél megközelíthető. Aki nyugodt, tapasztalt, akinek számítani lehet a véleményére, a kitartására, pontosságára, becsületességére és a bizalmára. Te legyél az, aki a mai bizonytalan világban az állandóságot képviseli.
Fibertone_200810.jpg
Fókuszban
A FIBERTONE – 10 évvel ezelőtt táplálékod harmadannyi mennyiségű rostot tartalmazott, mint amit nagyszüleid annakidején elfogyasztottak. Ez egyszerűen kétségbeejtő, és valószínű, hogy az arány azóta se javult.

A civilizált nemzeteknél elterjedt bélrendszeri megbetegedések szinte ismeretlenek az elmaradott Afrikában (biztos, hogy „elmaradott”?). A mediterrán országokban, ahol nagy mennyiségben fogyasztanak zöldséget és gyümölcsöt (kb. kétszer annyit, mint nálunk), jóval kevesebb szív-és érrendszeri megbetegedés fordul elő. A leginkább vezető degeneratív betegségek oka, részben, az étrendi rostok elégtelen bevitele. A vastagbélprobléma például, szorosan kötődik az alacsony rosttartalmú étrendhez. A Candida túlzott növekedése is összekapcsolható az alacsony rosttartalommal. A tápanyagokkal kapcsolatban ősidők óta beszélnek ezekről a kérdésekről. A rostoknak öt ismert funkciója van:

1.) Csökkentik a bélrendszer méreganyag szintjét, a patogén baktériumok és az élesztőgomba túlzott mennyiségét;
2.) Javítják a belek működését;
3.) Stabilizálják a vércukrot;
4.) Csökkentik a koleszterin szintet és
5.) Megvédenek egyéb krónikus degeneratív betegségektől, mint amilyen a vastagbélrák, az aranyér és a visszér.

Megállapítást nyert, hogy a rost megfelelő alkalmazása egyértelműen a legeredményesebb terápia az aranyér felszámolására. A jó minőségű étrendi rostok biztonságos és hatékony bevitele a Fibertone -nal megoldódik. Mindemellett jó, ha csökkented a túlzottan finomított ételek fogyasztását („finomított” nem finomat jelent, hanem = agyonfőzött, édesített stb). Egyél minél több salátát, zöldséget. Nem azt javasoljuk, hogy mostantól csak zöldséget-gyümölcsöt egyél, hanem csak azt, hogy a szokásos napi 3 fő étkezéskor minél több zöldséget fogyassz, étkezés előtt fél órával ehetsz gyümölcsöt. Ami a mennyiséget illeti: a kedvező élettani hatáshoz, felnőtteknél a napi 600-800 g (60-80 dkg) zöldség-gyümölcs fogyasztás elérése a cél. A szakemberek napi 5 adag zöldség-gyümölcs fogyasztásást ajánlják. Az adag mennyisége legegyszerűbben úgy határozható meg, hogy egy porciónak az számít, ami egy tenyerünkben elfér. A gyerekeknek kisebb, a felnőtteknek nagyobb a tenyere, így a módszer jól alkalmazkodik a testi adottságokhoz.

És most jöjjön néhány termék tapasztalat:

Sz. N.: Négy hónapja folyamatosan fogyasztom a Fibertone -t, a súlyom 13 kg -al kevesebb, mint akkor volt. Mellé Fortune Delight -ot iszom.

P. I. -né: Nekem nagyon súlyos érrendszeri problémáim voltak. Végülis ha hiszitek, ha nem, nekem olyan volt a bal bokám, mint a combom, és úgy gondolom, hogy nagymértékben hozzájárult ehhez a helytelen táplálkozás. Amióta a Fibertone -t rendszeresen fogyasztom, minden áldott reggel azzal kelek fel, hogy teljesen bőrszínű lett a lábam. Ez egy fantasztikus érzés, főleg olyan embernek, aki annyit szenvedett, és annyi műtéten esett át, mint én. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem ezt a terméket a többi SUNRIDER termékkel együtt.

G. G. -né: Gyerekkorom óta emésztési problémáim voltak, és természetesen később jelentkezett az aranyér. Ha valakinek volt már benne része, tudja, hogy mit jelent. Amikor találkoztam a Fibertone -nal, elkezdtem fogyasztani. Az első időben heti kúrát csináltam, napi 6 darabbal és bőséges folyadékkal fogyasztottam. Akkor ugyanis a salakanyag mindig könnyen el tud távozni a szervezetemből. Később napi 1-2 db -ot fogyasztottam és fogyasztok. Remekül érzem magam, és minden korábbi panaszom megszünt.
Tippek, ötletek
A minap fedeztem fel egy honlapot, ahol a napi 3x -i zöldség-gyümölcsfogyasztás örömét hirdetik. Igazuk van, ki ne akarná örömtelien és könnyen megőrizni a saját és családja egészségét! Kattints rá a www.3x3.hu oldalra. Végre valami, amiből sokat ehetsz!
Üzleti hírek
Október az első hónap, amikortól érvényes, hogy ezentúl a hónap utolsó munkanapja egyben a hónapzárás napja is. Ebben a hónapban ez nem kíván extra figyelmet, de novemberben ez a nap 28 -a, péntek. Amennyiben a hónap első napjaiban még szeretnél EV -t pótolni, megteheted, de csak extra térítés ellenében.
Mi újság a weblapunkon?
Október végétől a telefonos konferenciák anyagaiból is találhatsz ízelítőt a honlapunkon. Például klikkelj ide és hallgasd meg Barta József és Edina beszélgetését Mészárosné Falusi Szilvi Lead Direktor -ral arról, hogy Ő, hogyan csinálja. Ez a marketing eszköz egy élő kapcsolat, a témákat illetően pedig Te is kérhetsz. A telefonos konferenciákat minden hónap 1. és 3. szerdáján, 18.25 -től 19.00 –ig tartjuk. Témája: 1. szerda üzlet, 3. szerda termék. A telefonos konferenciát mi vezetjük az előre felkért üzlettársakkal, a többiek hallgatják.

Azonban mindenkinek van lehetősége arra, hogy előre feltegye kérdéseit a termékekkel kapcsolatban. Ehhez nem kell mást tenned, mint a

telefonoskonferencia@merjalmodni.hu

e-mail címre legkésőbb a termékes konferenciát megelőző vasárnap estig elküldeni azt a kérdésed, amit a felkért beszélgetőpartnerek neved említése nélkül megválaszolnak Neked. További részletekért kattints ide.
Eseménynaptár
November 5 -én 18:00 órai kezdettel ismét országos, nyilvános bemutató lesz, amelyet ez alkalommal mi tartunk a Hotel Tulip Inn - ben (Budapest, 1089 Üllői út 94-98). Az a cél, hogy budapesti és Budapest közeli üzlettársaid a meghívottaikkal együtt legyenek jelen és kapjanak profi képet a Sunrider lehetőségről. Ha pedig az ország távolabbi részén laksz, küldd el az érdeklődőket bátran, előtte azonban hívj fel bennünket, hogy tudjuk, kik érkeznek. A hónapról – hónapra elhangzó sikersztorikkal az a célunk, hogy bemutassuk, nemcsak Vezetői szinten vannak üzleti sikerek, hanem 1.000 pontosként is jövedelmező lehet ez a lehetőség, és felette is érdemes országos „ismeretekre” szert tenni. A sikertörténetek meghívottai az ország legkülönbözőbb településeiről érkeznek, így akár Te is közreműködője lehetsz a kb. 1.5 – 2 órás programnak. Havi egyszeri alkalommal vétek kihagyni, legalább 5 jó okot tudunk, amiért érdemes eljönnöd.

November 8 -án Termékvezérelte Tréning a TIT – Stúdióban, kóstolóval: tehát lehet kortyolgatni és falatozgatni. Nézd meg, mit sütnek - főznek ki a többiek!

November 29 -én 10:00 – 13:00 óráig pedig a magyarországi vezetők összefogásával Országos Termékkarnevált rendezünk a Mercure Budapest Buda **** Hotelben (1013 Budapest, Krisztina krt. 41 – 43., a Déli pályaudvarnál, remek közlekedéssel), ahol 7 asztalnál, első ízben, a teljes magyarországi terméktapasztalat vonul fel.

Az i -re a pontot a december 14 -i (vasárnap) Karácsonyi Party teszi fel. Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Menüről és programról később kapsz információt.

További részletek az eseménynaptárban!


Üdvözlettel a novemberi viszontlátásig:

Jóska és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.