abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2008. június
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha az e-mail rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikk ide!


Kedves Olvasónk!

Anyukámhoz menet betértem a sarki rétes boltba, gondoltam, viszek Neki is egy pár darabot, ha már olyan finom illatok lengtek a bolt előtt. A szokásos kínálat, és egy kis felirat: cukormentes rétes kapható. Kipróbálom, gondoltam, és a következő párbeszéd zajlott az eladó és köztem:

- Milyen ízű a cukormentes rétes?
- Ma almás készült.
- Remek. Kérek négy darabot.
- Ugye nem egy ember fogja megenni mind a négyet?
- Nem szabad? Nem vagyok nagy étkű, de azt hiszem, jómagam is képes vagyok rá.
- Nem, mert glükononnal van édesítve, az pedig aszpartam származék.
- Akkor gyorsan tessék visszalapátolni mind a négyet. Egy darabot sem kérek.
- Mert?
- …… ( ezt találd ki Te!)

És még hálás is lehettem neki, hogy felhívta a figyelmemet a nagy átverésre. Keresd meg a helyi rétes boltost, szponzoráláshoz ajánljuk írásunkat az „aszpartam – őrületről”. Sok EV-t belőle!
Eseménynaptár
ÉLMÉNYÖZÖN HÉTVÉGE

GoGroup 2008. augusztus 8 – 10., Kaposvár

A 3 napra "komponált" szuper hétvége, amire akkor is emlékezni fogsz, amikor már a "hamunak azt mondod, mamu".

Tudjuk, tudjuk, Neked 1 teljes hét sok lenne: nem tudsz elszabadulni a munkától, családtól stb.! Minden vágyad így teljesüljön! Akkor ez a prémium hosszú hétvége, augusztus 8 - 10. között, éppen Neked szól!


Kérlek, alaposan olvasd át, mi minden vár Rád!

A Klebelsberg Középiskolai kollégium egy rendkívül barátságos, kényelmes, új építésű, modern kollégium úszómedencével, foci- és kosárlabda pályával, amely örömmel "fogadja be" erre a 3 napra a Sunrider lelkes híveit.

Azt szeretnénk, hogy erre a hétvégére még 80 éves korodban is emlékezz, ezért rendesen "megbuggyantottuk" a kínálatot. És ez nem csak a mennyiségre, de a minőségre még inkább vonatkozik! A program nagyon jó lesz - 1 percet nem fogsz unatkozni! (Mielőtt megkérdeznéd mi lesz a program, egy későbbi e-mailben részletesen megtudod)

Persze, semmi nem kötelező, csak "melegen ajánlott" - ha már 1x eljöttél...

Mikor való Neked ez a hosszú hétvége?

Ha benne vagy a "buliban" - olyan programokat is végigcsinálsz, amikről Magad sem gondoltad volna! Sőt, nem csak hogy végigcsinálod, hanem arra is rájössz, milyen jót tett Neked...

Ha értékeled a finom étkeket és a kényelmes ágyat éjszakára, de bírod a pörgést és a különleges programokat nappalra.

S hogy mit kapsz még ettől a szuper hétvégétől?

Sikerélményt, ami megnöveli az önbizalmad - ez néha mindannyiunkra ráfér kicsit, önbizalommal telve pedig a dolgok is más dimenzióba kerülnek!

Annyi impulzust, hogy győzd majd feldolgozni és legalább 3 olyan különleges programot, ami megkoronázza ezt a szuper hétvégét...

Vasárnap pedig így távozol: "Feeling: okos vagyok, szép vagyok..."

Az élményözön hétvége programjainak helyszíne és vendégül látója a Klebelsberg Középiskolai Kollégium, amely egy rendkívül kedvezményes, hogy úgy mondjam, baráti ajánlattal várja a szuper hétvége, "ottalvós" vendégeit!

Cím: Kaposvár, Álmos vezér út 1.

Elhelyezés négyágyas szobákban. A szobák augusztus 8 -án 11 órától foglalhatók el, 13 órakor pedig már ebéded is van.

A csomag tartalmaz:

- 2 éjszaka szállást négyágyas fürdőszobás szobában, reggelivel,
- az érkezés napján, 8 -án ebédet, este bulit élőzenével,
- 9 -én és 10 –én reggelit és ebédet,
- uszoda, foci- és kosárlabda pálya használatot,
- ha vezető vagy péntek délután vezetői képzést,
- szombaton de. du. és vasárnap de. tréninget,
- idegenforgalmi adót és áfát.

Kedvezményes csomagár bruttó 11 500 ,-Ft/fő/2éj

GoGroup tábor - program és részvételi díj:

Augusztus 8-án (péntek) délután 12 óráig mindenképp érkezz meg a helyszínre, légy szíves, mert 13.00 –kor megnyitó ebéddel, utána pedig a vezetőkkel rögtön "belecsapunk a lecsóba"! A GoGroup szuper hétvége programja augusztus 10 –én (vasárnap) az ebéddel zárul.

A program valós értéke 14 000 Ft, kedvezményes részvételi díja 11 500 Ft. A részvételi díjat két részletben van lehetőséged befizetni. Az első részlet, azaz a 6 500 Ft. fizetési határideje július 5. (szombat). Ez pont megegyezik a budapesti tréning időpontjával. A második részlet, azaz a fennmaradó 5 000 Ft. befizetési határideje július 18. (péntek). Természetesen lehetőséged van július 5 –ig a 11 500 Ft-ot egyösszegben kifizetni. Minden esetben direktorodnak fizess.

!!!FONTOS!!! Július 5 –e után bárki is jelentkezzék a 3 napos szuper hétvégére, egyösszegben 14 000 Ft -ot fizet.

A menüsort, amelyből választhatsz, hamarosan e-mail-en kapod majd - addig is hadd izgulj egy kicsit!

Lehetnek olyanok, akik nem biztos, hogy élveznék ezt a tábor. Ők azok:

akik nem bírnak ki még 3 napot sem Internet csatlakozásuk nélkül,
akiknek nem kenyerük az ismerkedés, kényelmetlenül érzik magukat esetleg idegenek társaságában és akiket zavar, ha néha alkalmazkodni kell másokhoz.

Ha ez nem Te vagy, akkor gyere bátran! Élvezni fogod!

Vár Rád Kaposvár, egy szuper szállás, és "király" program igazi élményözönnel! És persze szeretettel - és izgalommal telve – várunk mi is!

Hát nem erre vágytál mindig??? Ha úgy érzed, hogy semmiképp nem szeretnél lemaradni erről a lehetőségről, jelentkezz MOST!
Ne csak olvasd, csináld is!
Reméljük, nem vártál júniusig azzal, hogy bemutatót tarts csak azért, mert most folytatjuk a „kapaszkodót”, vagy mégis? És a szponzorod?

Tehát májusban ott hagytuk abba, hogy a megközelítés után 24 órával meghívod a jelölted a bemutatóra, illetve felveszed vele valamilyen formában a kapcsolatot. Azon igyekezz, hogy a bemutatón lehetőleg négyen legyetek ott. Amikor leültök, 30 perced van, hogy megmentsd az életét. Nem a Callival, Fortune Delight-tal és a Sunbreeze-zel kezded. Nem a termékekről beszélsz, hanem RÓLA: „Nem tudom, való-e ez neked, de szerintem igen……. Hajlandó vagy-e befektetni 42 ezer Ft -ot, hogy 250.000 Forint legyen a jövedelmed?” Ez nehéz kérdés lehet, mert azt hiszik, ezt valakivel meg kell beszéljék. Szépen végigvezeted a bemutatót. Ha nem-et mond befejezed, mert minek is vesztegesd az idődet valakire, aki semmin nem akar változtatni. Nem kávézni ültünk le, hanem, hogy kiderítsük: IGEN vagy NEM. Keményen hangzik, igaz? És mégis újra, és újra ugyanaz a jelenség.

Gyakran látjuk, hogy van, aki elkezdi tanítani a jelöltet, mielőtt az még csatlakozna, mondván : „Nézd, nem is olyan nehéz, így működik, majd én megmutatom neked, hogy működik.” Te is ilyen vagy? Ha ezután az illető nagy kegyesen belép, mert szinte már sajnál Téged, belőle lesz majd a kis autó, felhúzod, és szalad, amíg tart a szufla! Meg amíg Te birod szuflával. Ő meg hátradől és azt mondja: „Csináld, ha Neked ennyire fontos!” Hát szépen vagyunk, mondhatom. Kérlek, tanulj ebből. Nem könyörgünk, Ő keresett megoldást, értse meg, ezzel az üzlettel Téged kap meg.

És az alapok negyedikéhez érkeztünk. Most jön a mumus: a zárás.

Na, ettől sokan úgy félnek, mint ördög a tömjénfüsttől. Három kérdés, ami megrengetheti a világot. Miért is félsz tőle? Mert nem-et mondhat, és akkor oda az eddig befektetett energiád. Igen, ha egy emberre teszel fel mindent. Ha van azonban még 5-6 másik jelölted, miért az a fontos, aki nem akar változtatni, csak kesereg?

Tehát a 3 kérdést is szabd az Ő igényeire! Például a jelölted lakáshitelt vett fel, ám szűkös a kerete, és aggódik, hogyan fogja tudni fizetni:

1. Látod-e, hogy ezzel a lehetőséggel pénzhez jutsz, ami segít a lakáskölcsön törlesztésében?

2. Szeretnél-e stabil többletjövedelemre szert tenni, ami segít a kölcsöntörlesztésben?

3. Mikor akarod elkezdeni? (és HALLGATSZ …)

És jön a CSEND, ha nehéz megállnod, gondolj a jutalomra, amit érte kapsz!

Már csak egyetlen dologban kell brilliánsnak lenned: új Üzlettársadat indítsd el rendesen.

42 ezer Ft-ot fektet a jövőjébe, mi ez ahhoz képest, amit más üzletbe kell betenni? Nem az a lényeg, hogy csatlakoztasd, és utána vonszold magaddal, hanem, behozod és alkalmassá teszed: „felszereled”, hogy valóban tudjon üzletet építeni. Aki valaha nevelt már csirkét tudja, hogy nem törjük fel a tojás héját csak azért, hogy a kis csirke könnyebben kibújjon.

Aki magába fektet, az partnerré válik. Ez a néhány órás „elindítás” training több szempontból is döntő fontosságú. Ugyanis, ha jól csinálod, mindketten elégedettek lesztek, másrészt egyúttal Ő is megtanulja, hogyan csinálja majd, amikor ez már az ő feladata lesz. Ezért olyan lényeges, hogy ki tartja ezt. Ha még neked is jól jön a a segítség, kérd meg a szponzorvonalad, biztos szívesen tanítanak téged is.

A Gyors Indulás munkafüzetben egyébként minden szükséges tudnivalót megtalálsz. És ha már a munkafüzetnél tartunk: Értelmezd másképp a CSEPP szót. Legyen: CSalád, Elfoglaltság, Pihenés, Pénz. Sokkal egyszerűbb, beszédesebbé teszi a jelöltet. Lehet benne valami, mert a legutóbbi Gyors Indulás tréningen hallottuk, hogy valaki a betegsége kapcsán ment el a bemutatóra, és mosolyogva távozott, mert megértette, hogy az egészsége lesz a bonusz.

Összefglalva: A megközelítés az üzleted alapja. Ismerkedj, beszélgess az emberekkel. Mosolyogj rá valakire, és figyeld, visszamosolyog-e. Mondjuk, elhatározod, hogy szóba elegyedsz 5 emberrel. Lehet, hogy az első kettőnél még zavarban leszel, de a végén élvezni fogod. Addig gyakorold, amíg érzed, hogy lazán megy, és magabiztos vagy. A mondataid végére ne pontot tegyél, hanem vesszőt, különben elkezdenek kérdezni. Magyarul: ne tényeket közölj, hanem kérdezz, és HALLGASS. A hallgatáson múlik az információszerzés 90%-a.

Most ne azt kérdezd, hogy miért kell ezt így csinálni, hanem azt, hogy: HOGYAN válhatsz Te is brilliánssá? Itt egy sztori: Fiatalember megállít egy járókelőt az utcán és megkérdezi: „Meg tudná mondani, hogyan jutok a Zeneakadémiára?” és a válasz: „Gyakorlással barátom, sok-sok gyakorlással.”
Fókuszban
Ez a nyár nem látszik uborkaszezonosnak. Rögtön két téma is szemetszúrt. Az egyik „Halfehérjéből?... a Ti fagyitok!” a másik pedig „Az aszpartam titok”. Töprengtem, melyik legyen, de végülis úgy gondoltam, legyen mind a kettő, mert nagyon tanulságos.

Az Unilxxer- a világ legnagyobb élelmiszergyártó konszernje jégkrémjei és egyéb termékei előállításához egy mélytengeri halakból származó fehérjét készül felhasználni. Az újítás célja, hogy a fagylaltban a jégkristályok alacsonyabb hőmérsékleten képződjenek és így kevesebb zsiradékot kelljen a fagylalthoz felhasználni. A konszern ezzel az új génpiszkált halfehérjével olyan jégkrémeket állít elő, amelyek 50%-kal kevesebb zsírt és 30%-kal kevesebb kalóriát tartalmaznak. Az Unilxxer által „felfedezett” fehérje egy Észak-atlanti-óceánbeli angolnaszerű mélytengeri halból származik, amelynek vérében egy úgynevezett fagyásgátló fehérje működik. Ennek segítségével egészen alacsony hőmérsékleten is képes túlélni. Az Unilxxer szerint a hal véréből izolált fehérje kinyerése nem gazdaságos, de még vegyi utánzata sem az. Éppen ezért a gyártó egyszerű sütőélesztőbe építette be a szükséges génanyagot, hogy a most már génmanipulált éélesztő egy egyszerű fermentorban (erjesztőtartályban) olcsón termelje a szükséges „halfehérjét”. Az Unilxxer leteszi a főesküt, hogy a fagylaltban már nem jelenik meg a génmanipulált élesztő. A „halfehérje” a fagylaltnak mindössze 0.01%-át teszi ki. A hírforrás Gmwatch (génmanipuláció ellenes angol civil szervezet) úgy tudja, hogy a gyártás során mérgező-, illetve allergén melléktermékek képződnek, amelyek a fehérjével együtt bekerülnek a fagylaltokba. Németországban a Langxxse fagylaltmárka a legismertebb Unilxxer termék, Magyarországon az Algixa és a Cartx d’Or. Nos, jó étvágyat kívánunk a „halfehérjés” kalóriaszegény fagylaltokhoz, amelyektől valószínűen sokan fognak majd fogyni. Ha mástól nem, hát az undortól!

Forrás: Életerő – A magyar természetgyógyászatért alapítvány folyóirata 2008/06 szám

A másik történettől is borsózik a hátam. Lebbentsük fel a fátylat az aszpartam titokról is. Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól örzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik, és elmegy modernkori horrornak, amit odabent művel.

Vajon miért nem lehetett hallani erről eddig?

A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy könyve szerzői, vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. És nem. Persze nekik sem megy rosszul, de a játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. Hogy jön a gyógyszer az aszpartamhoz? Egyszerűen. Egy gyógyszercég kutatója fedezte fel véletlenül az aszpartamot, egy fekély elleni szerrel való kisérletezés közben. A cég pedig a G.D. Searle, aki gyógyszergyártó létére képes volt 28 millió dolláros veszteséget elkönyvelni, és több száz, a gyógyszerek miatti káros mellékhatások ügyében indított pert elveszíteni. Ugye milyen megbízhatónak tűnnek? Asearle egyik leányvállalatát végül a Monsanto vásárolta meg, és NutxxSwext néven dobta piacra az édesítőszert.

A Monsanto cég egyébként magát „mezőgazdasági termékek és integrált megoldások vezető szállítója”-ként prezentálja. 2003 évi forgalma 3,373 milliárd dollár (azaz kb. 680 milliárd forint) volt. (lásd www.monsanto.com) A cég története igen színes. A Monsanto nevéhez fűződik:

1. a világ legsúlyosabb PCB-szennyezése az USA-ban. ( a PCB egy ipari hűtőfolyadék); 2. a vietnami háborúból ismert s hírhedté vált, dioxin-tartalmú és mérgező „narancs ügynök” elnevezésű pusztító vegyszer gyártása; 3. a legendás DDT növényvédő szer gyártása; 4. az igen mérgező és a fejlett világban leginkább elterjedt gabona gyomírtó szer, a Roundup gyártása; 5. a genetikailag módosított (GM) gabonák, főleg a búza és kukorica fejlesztése (ismeretes, hogy nemrég az EU úgy döntött, hogy ezentúl szabad Európában forgalmazni GM kukoricát, de termelni nem – nyertes: Monsanto. 6. A szintetikus szteroid-tatalmú marha növekedési hormon, a rBGH gyártása ( a szer használatát az USA kivételével minden fejlett országban betiltották). A szer „ártamatlanságáról” szóló tanulmányt Margaret Miller, a cég egyik kutatója írta az engedélyező hatóság, az FDA felkérésére.

A jelentés megírása után elhagyta állásást a Monsantonál, s átlépett az FDA-hoz, ahol, immár, mint FDA-alkalmazott, a saját tanulmánya alapján engedélyezte a rBGH forgalmazását. Az rBGH-tatalmú tej jelölése ügyében az FDA-nál ugyancsak egy korábbi Monsanto-ügyvéd, az azóta az FDA-hoz átkerült Michael Taylor volt illetékes. Figyelemre méltóak a cég kormánykapcsolatai is.

1. Clarence Thomas a Monsanto cég ügyvédje volt mielőtt az USA legfelsőbb bíróságának bírája lett ( s aki nagy szerepet játszott Bush 2000 évi megválasztásában). 2. Anne Veneman amerikai mezőgazdasági miniszter korábban a Monsanto tulajdonában álló Calgene cég igazgatótanácsának volt a tagja. 3. Donald Rumsfeld amerikai védelmi miniszter korábban a – NutxxSwext-et is gyártó- Searle Corporation igazgatótanácsának volt tagja. 4. Tommy Thompson amerikai egészségügyi miniszter 50.000 dolláros támogatást kapott a Monsanto-tól választási kampányához, amellyel elnyerte Wisconsin állam kormányzóságát. 5. Az amerikai képviselőház képviselői közül Larry Combest és John Ashcroft kapta a legnagyobb pénzügyi támogatást a Monsanto-tól (az előbbi a képviselőház Mezőgazdasági Bizottságának elnöke, az utóbbi az Egyesült Államok főügyésze.)

Izgalmuk érthető volt, hiszen ez a szer több százszor édesebb a cukornál, fillérekbe kerül előállítani, és a diéta-nemzet minden ilyenre vevő. A gond ott kezdődött, hogy az amerikai Élelmiszer-és gyógyszerellenőrző Hivatal, az FDA nem óhajtotta engedélyezni a felhasználását lévén az anyag bizonyítotan rákkeltő, és az idegeket is károsítja. Később valahogy eltüntek a vizsgálati anyagok, a kisérletekhez használt egerek nem voltak hozzáférhetőek boncolásra, és a kormányhoz eljuttatott dokumentumokban már csak néhány homályos következtetés szerepelt. Ennyi elég is volt a frissen megválasztott Reagan elnöknek, aki beiktatása másnapján (!) leváltotta az FDA addig tiltakozó elnökét, és engedélyezte az aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben. (Azóta, mint tudjuk, számos folyékony termékében is benne van, lásd üdítők stb.)

Forrás: Életerő - A magyar természetgyógyászatért alapítvány folyóirata 2008. május és júniusi számai


Üdvözlettel a júliusi viszontlátásig:

Jóska és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.