abprofessio_row03_új_b.jpg
HÍRLEVÉL
2008. JANUÁR
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha az e-mail rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikk ide!


Kedves Olvasónk!

Régóta nem fogadkozom január 1 -én. Inkább azon gondolkodom, hogy mit szeretnék. A szolid Karácsonyi hírlevél sokakat válaszra késztetett, aminek - őszíntén mondom - nagyon megörültem. Mert, ha hiszed, ha nem, én azóta is a „gyertyámmal” vagyok elfoglalva: hogy lobogjon. És ezért, innen igérem, mindent meg is teszek. Állítólag egy a hat milliárdhoz az esélye annak, hogy él a Földön még egy ugyanolyan ember, mint TE. Úgy érzem, mindettől függetlenül nemcsak jogod, de kötelességed is egyéniségnek lenni. Egy egyéniségnek szerintem van tehetsége, a tehetség pedig mindig kiverekszi magát. Elégedett lesz. És akkor igaz az, amit nemrég olvastam: „Az elégedett ember feldolgozta a múltját, rendben van a jelene, a jövőjét pedig folyamatosan alakítja.” Látod?
"Rakd rendbe az embert és működik az üzlete"
A minap beszélgettem Beával, és a következőt mondta: „Emlékszel, volt egy Vezetői tréning, ahol az elején mindenki húzott egy idézetet, és azt kérted, gondoljuk át, mit jelent ez nekünk.” Nagyon örültem ennek, mert pont azon gondolkodtam, hogy Johnny történetét teszem a januári hírlevélbe, példaként arra, hogy milyen kevés elég a lojalitás kiépítéséhez. A történet igaz, Barbara Glanz mesélte, én csak fordítottam.

„Néhány évvel ezelőtt egy supermarket hálózat arra kért, tartsak tréninget az Ügyfélszolgálatos munkatársaknak a vevők lojalitásáról. Elmondtam, hogy szerintem mindannyian képesek emlékezetes perceket szerezni a vevőiknek, ami majd arra készteti őket, hogy visszatérjenek. Hogyan? Úgy, hogy érezteted velük, fontosak neked. Körülbelül egy hónapra rá felhívott Johnny, az egyik 19 éves csomagoló fiú, aki büszkén mesélte el saját történetét. Nem volt teljes értékű munkaerő, mi úgy fogalmaznánk, hogy megváltozott munkaképességű volt, ezért „csak” csomagolásra tudták alkalmazni. A következőket mondta: ”Nagyon tetszett, amit mondott, bár először fogalmam sem volt, én mit tehetnék. Elvégre, csak egy csomagoló vagyok a pénztárnál. Aztán támadt egy ötletem. Esténként idézetek között kutattam, és ha találtam olyat, ami tetszett, sok-sok példányt készítettem belőle. Felvágtam kis csíkokra, félbehajtottam és ráírtam a nevem. Másnap, amikor befejeztem a csomagolást, minden zacskóba tettem egy ilyen kis cédulát és megköszöntem a vásárlást.”

Engem nagyon megragadott, hogy egy fiatal srác - egy jelentéktelennek tűnő állással - fontosnak tartotta a lojalitást. Legnagyobb meglepetésemre pár nap különbséggel felhívott a főnöke is: „Szinte hihetetlen. Ahogy körbejárok a boltban látom, hogy annál a kasszánál, ahol Johnny van, nagyon hosszú sorban állnak a vevők, egész a hűtőpultig ér a sor. Mondom, hogy máris nyitunk új pénztárt, mire azt mondják: felesleges, Johnny-ra várnak. Öröm volt látni, ahogy felvidította a vásárlókat. Egy idősebb hölgy megjegyezte, hogy annak idején hetente járt a boltba, most minden alkalommal bejön, amikor erre jár, mert kell neki Johnny „cédulája”. Johnny átalakította az üzletünket. Mindenki azon gondolkodik, mit tehet. Ha pl. a virágosnak eltörik egy szál virága, levágja és odaadja valakinek. Mindenki azon töri a fejét, hogyan szerezzenek egy kis extra örömöt a vevőknek. Rólunk beszél a város! Az emberek visszajárnak, hozzák a barátaikat. Az egész bolt légköre megváltozott, mindössze azért, mert Johnny úgy döntött, valamit másképp csinál.

Legyünk őszinték, Johnny ötlete nem egy világmegváltó felfedezés, de szívből jött. Ezt érezték a vevők.”

Nézz körül, TE mit tudsz tenni?
Fókuszban
Amit a NuPlus -ról érdemes tudni

A NuPlus a Sunrider legalapvetőbb növényi élelmiszere, különleges, erősen koncentrált készítmény - olyan tápanyagforrás, amelyre egészséges étrendjét alapozhatja. A NuPlus termékcsalád új tagja a NuPuffs, ínycsiklandó ropogtatnivaló minden korosztálynak, mely a hagyományos snack egészséges alternatívája.

A tulajdonosok szakértelme

Ha „bioételekről”, természetes ételekről beszélünk, akkor azokról azt feltételezzük, hogy egészségünkre kedvező hatással vannak. Ki ismerné ezek titkait jobban, mint egy olyan, természetes élelmiszereket forgalmazó cég, amit profi egészségügyi szakemberek - egy orvosdoktor, valamint egy gyógyszerész és gyógynövényszakértő – alapítottak és irányítanak.

A NuPlus és a NuPuffs különleges formulája a világon csak egyetlen cégnél valósulhatott meg - és ez a Sunrider. Köztudott, hogy mindaz amit elfogyasztunk, az egészségünket is valamilyen módon befolyásolja, nem mindegy tehát, hogy hogyan táplálkozunk. Amíg más cégek csak hangoztatják, hogy egészséges termékeket kínálnak, addig a Sunrider az egyetlen cég, melyet teljes egészében két egészségügyi szakember irányít.

A Sunrider alapítója és elnöke Dr Tei Fu Chen gyógyszerész és világszerte elismert gyógynövényszakértő, aki a kínai füvészet 5000 éves tudományát a nyugati gyógyszerészettel és technológiával elegyítve egyedi készítményeket és termékeket hozott létre. Felesége és cégelnöke, Dr Oi-Lin Chen orvosdoktori képesítést szerzett az Egyesült Államokban. A tulajdonos szakmai ismeretének hányában nagyon nehéz a termékek kiváló minőségét elérni és továbbfejleszteni - a szakterületen szerzett tudás és tapasztalat nélkül döntő kérdésekben a tulajdonos így kénytelen az alkalmazottak véleményére hagyatkozni. Dr Tei Fu és Oi-Lin Chen rendkívüli szakértelme felülmúlja bármelyik vetélytárs hozzáértését és biztosítja, hogy a Sunrider termékek megfeleljenek a legszigorúbb minőségi követelményeknek.

Egyedülálló minőség

A Sunridernél mi végezzük exkluzív termékeink kutatását és fejlesztését a kezdeti elképzeléstől egészen a késztermékig. Azon cégek, melyek nem saját maguk állítják elő termékeiket, egyszerűen nemtudják ellenőrizni azok minőségét. Miért fogyasztana silány minőségü termékeket, kockára téve egészségét? Fenntartás nélkül állíthatjuk, hogy termékeink minősége páratlan, mivel azok kutatása és gyártása a Sunrider saját tulajdonában álló, korszerű gyáregységekben történik. A Sunrider a termékek egyedülálló minőségével nemzetközi elismerést szerzett magának.

A 35 millió dolláros befektetéssel saját erőből épült kaliforniai Világközponttal, valamint a több, mint 100 millió dolláros csúcstechnológiájú gyáregységekkel a világ több pontján, a Sunrider hosszú távra rendezkedett be.

Meggyőződésünk, hogy ha egy cég nem helyez hangsúlyt az újabb és újabb befektetésekre versenyképessége érdekében, vagy ha csak bérli a gyártóegységeket és nem áll módjában ellenőrizni a gyártás folyamatait, akkor nem képes garantálni a termékei színvonalát, így minden kockázat a termékforgalmazók vállára nehezedik.

Hatóanyag kivonás és koncentráció

Kutatások eredményei bizonyítják, hogy az egyedi növényi eredetű vegyületeket és antioxidánsokat tartalmazó zöldségek, gyümölcsök, mint például a brokkoli, a narancs, valamint bizonyos teák segítenek a betegségek megelőzésében és egy egészségesebb életvitel lehetőségét kínálják. Az egészségükre tudatosan odafigyelők mindinkább ilyen ételeket fogyasztanak. A betegségek mégis túlzott mértékben fordulnak elő, aminek az oka, hogy egyszerűen nem tudunk eleget fogyasztani belőlük a kívánt kedvező hatáshoz. Ezért elengedhetetlen a hatóanyagok kivonása és koncentrációja a termékek hatékonyságának fokozása érdekében.

Ami a Sunridert megkülönbözteti versenytársaitól az nem más, mint elkötelezettsége, hogy az összetevők erős koncentráltságának biztosításával maximalizálja azok előnyös tulajdonságait. Az egyedi kivonási eljárás során több, mint 7 kilónyi nyersnövény kerül koncentrálásra és minden nem-hasznos anyag kivonásra kerül. Az eredmény: 1 kg szuper-koncentrált termék. Egyetlen Sunrider
kapszula vagy filter koncentráltabb és így termékeink többszörösen értékesebbek, mint más cég hasonlótermékeiből 2-3 darab. Formuláink erős koncentráltsága biztosítja a hatóanyagok teljesebb és könnyebb felszívódását, azoknak a szükséges mennyiségben történő bevitelét anélkül, hogy túl sok táplálékkal terhelnénk szervezetünket.

Formulák és összetevők

A modern tudományos kutatás eredményei szerint a NuPlus egyedülálló összetevői előnyös hatást gyakorolnak egészségünkre. Koix gyümölcs ( Coix-lachryma-jobi ): gyógyszertani kutatások szerint, a Koix gyümölcs alkotóelemei - palmitinsav gliceridjei, mirisztiksav, a oktadecenoid-sav, coix-enolid, fitin és B12 vitamin - segítenek az egészséges immun- és idegrendszer, valamint a koleszterinszint fenntartásában. Szójabab ( Glicine Max ): a legfrissebb tanulmányok szerint, a szójafehérjében gazdag, zsírszegény étrend aktív mozgással kiegészítve, egészséges koleszterinszintet biztosít. Kínai Yam(Dioscorea japonica ): A kínai yam összetevői - így a keményítő, fehérje-kolin, mucin, allantoin, cukrok, glükóz, fruktóz és répacukor, valamint az aminósavak segítenek beállítani az anyagcsere egyensúlyát. Ezen alapvető tápanyagforráson túl a NuPlus fontos bioflavenoidokat és növényekben természetesen előforduló vegyi anyagokat tartalmaz, melyek rendkívül hatékony antioxidánsok. A páratlan Sunrider formulákhoz Dr Chen maga választja ki a legfinomabb összetevőket. A növényeket tökéletes feltételek mellett nagy gonddal termesztik - a megfelelő földrajzi helyen, optimális klíma, termőföld és érlelési feltételek biztosításával. A Sunrider ezen gyógynövények legjavát dolgozza csak fel.
Mindennapi praktikák
A NuPlus így is jó:

 • belekeverheted a reggeli műzlidbe,
 • rászórhatod a gyümölcs salátádra,
 • belekeverheted a palacsintatésztába,
 • sütés előtt hintsd a mákosgubára (különösen áfonyásat),
 • sűríthetsz vele főzelékeket,
 • behabarhatod vele a gyümölcsleveseket,
 • pudding sűrűségűre keverve, pár csepp Steviaval ízesítve szívesen eszik kicsik és nagyok, és
 • reszelt almával is finom.
Eszközajánló
Amikor feliratkoztál hírlevelünkre azt ígértük Neked, hogy - többek között - újdonságainkról is rendszeresen tájékoztatunk. Íme!

Legújabb eszközünk egy olyan fontos eszköz, amiről minden KIFEJEZETTEN KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, FRISSEN CSATLAKOZOTT Sunrider szurkolónak tudnia kell, mert akkora potenciál van benne. És mi is akkor vagyunk igazán boldogok, ha azt halljuk, hogy kipróbáltad, amit javasoltunk - és bankot robbantottál vele!

Ha Te egy frissen csatlakozott, kezdő üzletépítőnk vagy, akkor a "21 napos sikerprogram kezdőknek" c. ingyenes e-mail tanfolyam Neked szól!

Ha magadra ismersz, akkor klikk ide >>


Hogyan került egy PILATES torna DVD -je, és egy relaxáló zenei CD - ráadásul egy tokban - a mi eszközajánlónkba? Kérdezheted joggal. Ha kíváncsi vagy a válaszra klikk ide >> és navigálj az oldal aljára.
Tréningek, csoporttalálkozók
 • Január 28. - Csoporttalálkozó, SR iroda
 • Január 30. - Termékkarnevál, SR iroda
 • Február 2. - Tréning: délelőtt vendégünk Dr. Török Szilveszter: A természet törvényei és az ember kapcsolata. Délutáni témánk az üzletépítés.

Dr. Török Szilveszter az ország egyik legismertebb és legelismertebb természetgyógyásza, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének elnöke. A Professzor úr a következőket mondja: "A hozzám forduló betegeknek mindig elmondom: nehogy azt higgyék, hogy én gyógyítom meg őket! Mindenki magáért felelős. Ezt a felelősséget nem szabad másra hárítani." Jó, ha tudod, hogy Jóska a tanszéken a Professzor úr utóda. Az együtt töltött évek alatt sokat tanult tőle, nekem pedig mindig öröm vele beszélgetni.


Üdvözlettel a februári viszontlátásig:

Jóska és EdinaA hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.